ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ
1.1. Ця угода укладається між ФОП Памбухчян Айк Нуриджанович (ТМ «DEREVILLE»), що надає доступ та послуги сайту https://www.dereville.com (далі по тексту - Сайт), і приватною особою - відвідувачем хоча б однієї сторінки Сайту або користувачем хоча б однієї з послуг, що надаються в рамках сайту, з або без попередньої реєстрації та авторизації на Сайті.

1.2. Угода регулює порядок використання ресурсів, сервісів, можливостей Сайту, наданих ФОП Памбухчян Айк Нуриджанович (ТМ «DEREVILLE»).

1.3. Використовувати інтерактивні ресурси Сайту, залишати відгуки, коментувати матеріали, публікувати власні матеріали і вести онлайн-спілкування можуть як зареєстровані, так і незареєстровані відвідувачі (далі по тексту - Користувачі) Сайту.

1.4. Ми збираємо Дані, використовуючи, у тому числі, і такі технології:

- "Cookies" - це файли даних, які розміщуються на вашому пристрої або комп'ютері і часто містять анонімний унікальний ідентифікатор. Як і багато інших сайтів, Сайт використовує технологію cookie, для налаштування на роботу особисто з вами. Зокрема без цієї технології неможлива робота з онлайн придбанням послуг. Додаткову інформацію про cookie-файли та методи, як відключити файли cookie, можна знайти на сайті http://www.allaboutcookies.org.

- "Log files" відстежують події, що відбуваються на Сайті, і збирають дані, включаючи вашу IP-адресу, тип браузера, постачальника Інтернет-послуг, сторінки відсилання / виходу, а також відмітки дати / часу.

Ми можемо збирати і обробляти такі персональні дані про Вас:

- Ваше прізвище і ім'я, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти;

- деталі Вашого відвідування нашого сайту, включаючи, але не обмежуючись веб-журналами та іншими даними зв'язку, а також ресурсами, до яких Ви отримуєте доступ;

- ми можемо попросити Вас пройти опитування, які ми використовуємо для цілей дослідження ринку, але Вам не обов'язково їх проходити;

- інші дані, які, час від часу, допомагають нам надавати Вам кращі послуги.

Наприклад, як зараз, так і потім, ми можемо попросити Вас заповнити анкету, щоб Ви могли оцінити, як ми працюємо.

2. Особисті відомості і безпека

2.1. ФОП Памбухчян Айк Нуриджанович (ТМ «DEREVILLE») з великою повагою ставиться до конфіденційних (персональних) Даних всіх без винятку осіб, які відвідали Сайт та користуються наданими Сайтом послугами, у зв'язку з чим, ми прагнемо захищати конфіденційність Даних, тим самим створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів Сайту кожному користувачеві.

2.2. Ми, діючи відповідно до цієї Політики конфіденційності та на підставі чинного законодавства України, використовуємо Дані:

- для надання послуг у відповідності з вашими потребами, виконання будь-яких замовлень, розміщених на Сайті (включаючи обробку вашої платіжної інформації, організацію доставки і надання вам рахунків-фактур і (або) підтверджень замовлень);

- щоб спілкуватись з вами, у тому числі для відповідей на запитання. - В поштових відправленнях, а саме повідомляти про нові можливості, акції та інші новини, відповідно до ваших уподобань;

- для виявлення потенційного ризику і шахрайства (зокрема, ваша IP-адреса);

- в більш загальному плані, щоб поліпшити і оптимізувати наш Сайт (наприклад, шляхом генерування аналітичних даних про те, як наші клієнти переглядають Сайт і взаємодіють з ним, а також для оцінки успішності наших маркетингових і рекламних кампаній).

Уразі необхідності і при наявності бажання, Користувач може отримати додаткову інформації про те, як працює цільова реклама, ви можете відвідати освітню сторінку Network Advertising Initiative ("NAI").

2.3. У будь-який момент ви можете відмовитися від розсилки, що надходить від ФОП Памбухчян Айк Нуриджанович (ТМ «DEREVILLE»). Також, ви можете відмовитися від цільової реклами: - GOOGLE - FACEBOOK. Та інше.

2.4. ФОП Памбухчян Айк Нуриджанович (ТМ «DEREVILLE») вживає всіх необхідних заходів для захисту Даних від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки даних і заходів безпеки, включаючи відповідне шифрування і заходи щодо забезпечення фізичної безпеки даних для запобігання неавторизованого доступу до систем, в яких ми зберігаємо особисті дані.

2.5. Ми робимо усе необхідне, щоб отримані від вас Дані не були надані третім особам без вашої згоди, за винятком випадків, передбачених чинним законодавством України. У тому числі у випадках запобігання злочину або завдання шкоди нам або третім особам.

2.6. Погоджуючись з умовами даної Політики конфіденційності, Користувач надає згоду на збір і обробку будь-якими способами своїх Даних, у тому числі: включення до баз даних і передання (при необхідності, і транскордонне), своїх Даних ФОП Памбухчян Айк Нуриджанович (ТМ «DEREVILLE») та іншим третім особам, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення, використання, знищення персональних даних, для цілей, що описані в п. 2.2. та не суперечать законодавству України. Також, Користувач підтверджує, що в майбутньому не буде мати ніяких претензій до вище вказаних осіб щодо використання його персональних даних, з метою, викладеною вище.

2.7. Ми зберігаємо Дані стільки, скільки необхідно для реалізації цілей, що описані в п. 2.2. та не суперечать законодавству України, або у строки, встановлені чинним законодавством України, або до моменту, коли ви попросите нас видалити ваші Дані.

3. Зміни, права та відповідальність

3.1. Дані на Сайті мають суто інформативний характер, в них можуть бути внесені будь-які зміни без будь-якого попереднього повідомлення.

3.2. Умови цієї Угоди можуть бути оновлені ФОП Памбухчян Айк Нуриджанович (ТМ «DEREVILLE») в односторонньому порядку. Наприклад, щоб відобразити, зміни в нашій практиці або за іншими оперативними змінами що відбулися у регламентуючому законодавстві. Текст чинної Угоди доступний за адресою: https://www.dereville.com

3.3. Копіювання матеріалів Сайту без письмової згоди адміністрації ФОП Памбухчян Айк Нуриджанович (ТМ «DEREVILLE») заборонено.

3.5. Авторські права на матеріали Сайту, ресурси, сервіси, якщо не вказано інше, належать ФОП Памбухчян Айк Нуриджанович (ТМ «DEREVILLE»)

4. Заключні положення

4.1. Відвідуючи сторінки Сайту або заповнюючи форму реєстрації на сайті, Користувач автоматично приймає умови цієї Угоди.

4.2. Користуач Сайту приймає умови Угоди у разі фактичного використання Сайту. У цьому випадку Користувач розуміє і погоджується з тим, що ФОП Памбухчян Айк Нуриджанович (ТМ «DEREVILLE») буде розцінювати факт використання Користувачем Сайту, як добровільну згоду з умовами Угоди з відповідного моменту часу.

4.3. Діяльність ФОП Памбухчян Айк Нуриджанович (ТМ «DEREVILLE») проводиться відповідно до законодавства України. Будь-які претензії, суперечки, офіційні звернення будуть розглядатися виключно в порядку, передбаченому законодавством України.

4.4. З питань щодо політики конфіденційності (в тому числі видалення персональних даних), Користувач може зв'язатися з нами по електронній пошті за адресою: dereville.hotel@gmail.com

4.5. Згідно Закону України «Про захист персональних даних» (надалі – «Закон») під персональними даними розуміють відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Коли ви відвідуєте Сайт, ми автоматично збираємо певну інформацію (далі по тексту - Дані) про ваш пристрій, включаючи інформацію про ваш веб-браузер, IP-адресу, часовий пояс і деякі файли cookies, встановлені на вашому пристрої, інформацію про окремі веб-сторінки або продукти, які ви переглядаєте, про те, які веб-сайти або пошукові запити направляють вас на Сайт, а також інформацію про те, як ви взаємодієте з Сайтом. Коли ви робите покупку або намагаєтеся зробити покупку через Сайт, ми збираємо у вас Дані, включаючи ваше ім'я, адресу для виставлення рахунку, адресу доставки, платіжні реквізити (в тому числі номери кредитних карт, адреса електронної пошти та номер телефону).

ФОП Памбухчян Айк Нуриджанович